03 de febrer 2006

Post polític

Mira que no sóc molt de soltar cabreos al blog, però és que me pareix un poquet fort ja...
L'altre dia vaig vore per primera vegada en molt de temps un trosset d'un partit de futbol (el Barça-Algo), i me vaig donar compte de lo mal repartit que està el món!!!O siga, les pelis de Van Damme estàn mal perquè se peguen hòsties i no les haurien de vore els xiquets, els videojocs igual... però si portes un xiquet a un partit de futbol eres super bon pare????
Per l'amor de Deu!! Si les patades de les pelis son mentira, i els videojocs no són més que dibuixets!!! Pero no, al futbol que se peguen hosties de veritat, a TOTS els partits, això si que ho poden vore els xiquets..??? Pero si de tant en tant veiem tios que han d'estar mesos sense jugar per una patada!!!! Això està be que ho vegen??
El que jo deia, el futbol s'hauria de televisar fora de l'horari protegit per a menors i en el requadre eixe roig que pose un 18 enorme!!
Es que és molt fort que encara me vullguen convéncer cada vegada que els ultres se mamprenen a galtades que son "unos pocos descontrolados que nada tienen que ver con este noble deporte". Per l'amor de deu, si el futbol ÉS violència!!!

7 Comentaris:

Anonymous Anònim va dir...

Estic amb tú!!! Però és com tot, les persones ens acostumem a eixe tipus de coses i les veiem normals. Passa el mateix amb pel·lícules per exemple, no?

09 de febrer, 2006 10:22  
Blogger javier tena vidal va dir...

Per desgràcia al mon del futbol, i de l'esport en general, cada vegada hi ha més violència. Una violència que comença amb les dures entrades al terreny de joc i que acaba amb les lluites fora. Sino que els ho pregunten als de Catí al camp del Fàtima, lamentable.

13 de febrer, 2006 23:12  
Anonymous Anònim va dir...

Ehii que la violència al fi o a la cap no es part de la vida també la trobes a tota reu no? se hauría d´educar no de prohibir.
Vinga un bsito i amunt valència q ya stem a 6 punts!!!
Sóc carlos fico anònimo pa no registrar-me
deuu

15 de febrer, 2006 14:01  
Blogger r6ym0nd va dir...

part de la vida que et trobes a tot arreu???

Serà de la vida d'alguns, més bé..., no crec que la violència siga part de la vida de tot arreu.

Educar és la clau, si senyor, però jo crec que assimilant accions violentes com a normals i com part de la vida és l'error més gran...

Ja ho deia Bart Simpson: Si no ves películas violentas nunca te desensibilizarás...

16 de febrer, 2006 15:42  
Blogger Daniel Monfort va dir...

Shhhhhhhhhhhhhhhh, criticar la violència al futbol (i no només la dels hooligans) pot portar-te pel mal camí, ja que vas en contra del políticament correcte.

18 de febrer, 2006 13:10  
Anonymous Anònim va dir...

Jo crec que tens raó, però si forem tan estrictes amb la "violència televisada" no hi hauria tele. Per exemple,cada dia les noticies s'haurien d'emetre fora del horari protegit perqué diuen cada cosa i trauen cada video que...Jo flipe i supose que els xiquets també. Tot seria programes de marujeo (dels quals molts fereixen la sensibilitat) i documentals.
Jo pense que la clau de la violència és entendre-la per tal de saber evitar-la (no evitar veure-la sino evitar perpetuar-la) i saber contextualitzar. Per suposat, per tal d'entendre-la cal educar.

19 de febrer, 2006 13:24  
Blogger r6ym0nd va dir...

pues arredeu amb els programes de marujeo, només veig dos minuts un dia a la setmana d'eixe que fan a telecinc a migdia (i perquè em pilla dinant, que si no...) i vaja tela, a mí em fa por...

22 de febrer, 2006 19:05  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home