21 de setembre 2005

Tot és bonico


Bueno, donat que este és el primer post que no porta ni signes d'admiració ni punts suspensius al títol, dec d'estar molt segur del que estic dient. Pues sí, la vida és bonica però a vegades complicada, que dien aquells, però la veritat és que, encara que sone raro, tot me va bé. Bueno, és cert que en el terreny sentimental me podria anar millor, però bueno, com diu la gent d'ací (que estic a Reus, eh?), ja ens hi està be!

Però anem per parts. En el terreny acadèmic, pues he aprovat l'assignatura que me quedava pendent i que, bàsicament, lastrava la meua vida, pel que ara sóc un estudiant de 4t de ple dret i en unes ganes d'estudiar increïbles. Per cert, ja vos he explicat com funciona, no? Pues les meues notes són 5, 8'8 i 10, el que fa una mitja de 7'933333... Sóc el amo... I avui he començat les pràctiques, i han estat guais, bueno, a mi m'agraden, per al comú dels mortals no seria més que un grapat de gent mala.

Segon: avui faig anys! Si senyor, a tots els que no me feliciteu, que sapigueu que vos odio a mort i que vos tiraré una maldició que morireu d'una forma espantosa. En realitat, no se'm dona molt bé tirar maldicions, així que com a molt vos adormireu al sofà després de dinar, mirant els Simpson.

La foto és d'un dels meus millors amics, que és el peluche de Epi que me van regalar estos perduts. Clar, és un bon amic perquè mai me porta la contrària, i sempre està content. El qual resulta prou siniestro...

Ah! Celebració del cumple. Per molt que m'esforço, no entenc a la gent que no vol celebrar el seu cumple. Vull dir, a qui no li agrada reunir un montó de gent que li diu que el vol un muntó i que li regala coses?? Pues això, més diverses sorpreses de calibre majúscul, va ser el meu cumple. I, si la intuició no me falla, vos aviso a tots que les sorpreses encara no s'han acabat. I no, no és el que esteu pensant.

Me pareix que me'n he d'anar, que he de buscar piso. Au, porteu-vos bé...

2 Comentaris:

Blogger r6ym0nd va dir...

mmm, pajarín...

Xe com m'alegra que hages aprovat i amb eixes notàsses, cabró, de veritat hauràs estudiat molt (no ho dubtava, eh...)!!!

L'aniversari va estar genial, i com avuí és el de veritat, pues: MOLTES FELICITATS!!!

Ale, ara a trobar un pis ben bonico i net..., com aquest:
/\
/ \
/ \
------
| |
| |
| |
------

Osti, ho ho sé fer millor...

Bueno, cuida't molt, i molts besitos!!!

21 de setembre, 2005 19:24  
Anonymous Anònim va dir...

jajaja! eso era un piso david? jaajaja! q bonito! Bueno javi, yo estoy con David, q el cumple estub de pm! asi q como cae en medio de semana este finde volvemos a repetir! jajaja! venga churri! MUCHISIMAS FELICIDADESSSS!!!! y q cumplas muchos masssssss!!!!!! :-)

21 de setembre, 2005 23:50  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home