24 de juny 2006

TV


Estic molt blogger últimament...

Bueno, al fil del que deia David a un comentari a este blog sobre "els programes per a omplir a la TV" (i com la contestació a un nou comentari me quedava massa llarga) he pensat que millor un post sobre TV i ja està...

El cas és que no crec que la tele estiga tan plena de relleno com ell diu, al cap i a la fi, no ens enganyem, la seua funció és entretenir. I donats els nivells d'audiència que té, suposo que compleix eixa funció de sobra, no?? Si la compleix, per a mi no és relleno!!
Un altre tema és que discutim sobre la qualitat de la programació, però en realitat tampoc crec que estem en disposició de queixar-nos, no?? Jo almenys crec que no, perquè al cap i a la fi, me trago, que me vinguen al cap, 6 sèries fijes:
  1. Simpsons (que a més és diària)
  2. Friends (que tb ho és)
  3. House
  4. Anatomia de Gray
  5. CSI
  6. Hospital Central (la única espanyola)
Crec que, tot i que la funció d'entreteniment d'Internet és molt més completa, perquè requereix que interactues i tal, però no podem queixar-nos de la tele, perquè al cap i a la fi (tret de casos d'escandalosa manipulació com és el cas de C9) tenim la tele que ens mereixem, si Telecinco dedica més temps a La Isla de los Famosos que a l'art contemporani és perquè interessa més i punt... no podem anar ara de supercults perquè no ho som, som marujons com ho van ser els nostres pares i els nostres avis, però amb més mitjans. I si a algun friki (vale, a este grup m'apunto) li agrada, jo que se... l'indie pop, que se busque la vida.

De fet no s'hauria de buscar la vida, això ho hauria de cobrir la TV pública. Crec que el gran fallo de TVE ha sigut no adaptar-se a la existència de les privades com si que ho ha fet, per exemple, Radio 3. R3 cobreix els estils musicals que no cobreixen les ràdios privades, amb uns criteris de selecció també diferents... això hauria de fer TVE, cobrir el que les privades no fan perquè no dona diners, enlloc d'intentar competir patèticament amb elles.

Ah! I evidentment, m'encanta la programació de series freaks de Cuatro!!

I crec que per avui ja he sigut prou pedant.

1 Comentaris:

Blogger r6ym0nd va dir...

No vull dir que tots els programes de la tele siguen per a omplir, ni molt menys, però al meu parer hi ha una greu manca de qualitat en molts d'ells, és a dir, que podria ser un mitjà culturitzador/socialitzador molt interessant i la realitat és que és més bé el contrari. La gent ens traguem el que la tele ens bombardeja moltes voltes sense reflexió, i això és un greu problema (rotllo la frase de Homer: ¿Lo ha dicho la tele? Entonces debe ser cierto.).

25 de juny, 2006 00:13  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home