20 de maig 2006

Eurovision Song Contest '06



Estava berenant i he vist un tros de la prèvia d'Eurovisión Song Contest '06 (nota: Eurovision és una associació de canals de TV, el concurs és el ESC). I la veritat és que la cançó de Las Ketchup (i sé que no queda molt bé que un aficionat al indie diga açò) m'agrada. I té la seua raó de ser... per molt xungues que siguen elles... la cançó té un punt sophisti-pop que té la seua gràcia. I per sophisti-pop entenc, igual que allmusic, la generació d'artistes pop/soul/jazz dels 80, com Everything but the girl, Sade o Simply Red... i si l'arreglo de la cançò no és clavat a "Smooth Operator", que baje Sade y lo vea. I, per si no vos havieu fixat l'estribillo (ja sé que en català es diu tornada), passant per alt la horrenda part de "Duty free, duty free", és instrumental!! A una entrevista deia l'autor que açò és intencionat, i no me negareu que és, donat els temps que corren i els antecedents del grup, com a mínim arriscat!

Ah! No guanyaran, clar que no. Però és una de les millors cançons dels últims anys... i mira que jo sóc dels que pensa que "Europe's living a celebration" és un himne pop (jajaja mireu els balls de Bisbal i Busta)... Però el que sí que és un altre tema és la representació.

(Actualització del dia següent: segons eurovision-spain, no només no han guanyat... a més han quedat al lloc 21 de 24, rebent només 12 punts d'Andorra i 6 d'Albania. Això si, superen a França (5pt), Israel (4pt) i Malta (1pt). I, després del concurs, al debat de TVE es van sentir per primera vegada veus molt crítiques amb la posada en escena, coreografia,...)

A vore, espanyolets meus... Las Ketchup representen a TVE, no a Espanya. Vol dir que si guanyen guanya TVE i elles, però vosaltres no. És la versió light de la Champions. El Barça no representa a Espanya, ni a Catalunya, ni als Països Catalans, ni a ningú. El Barça és una "associació" de gent a la que agrada el fútbol i paguen per a que se'n seguisca fent. I la majoria de clubs són empreses (societats anònimes esportives).
I... a que ningú surt al carrer a celebrar... nose... que McDonald's ha pujat en borsa?? O, tot i que jo sóc superfan de Belle and Sebastian... a que no ixc al carrer quan trauen un disco, pegant crits i fent el capullo en una bandera?? Pues va... comporteu-vos. Ah! I el fet que hi hagin saqueos, cremes de contenidors, etc... no fa més que demostrar la meua teoria de l'associació entre fútbol i violència. Perquè... que jo sàpiga... l'ultima vegada que el Barça d'handbol va guanyar algo no es va cremar res...
I... si algun Policia/Guàrdia Civil/... que es comporte també. Si quan te traus el carnet diu que anar treient mig cos per la finestra del cotxe i pitant és un delicte, ho és tots els dies de l'any, no 364 de 365. En resum, a vore si som un poquet més estrictes amb les lleis. O si no, deixem de fer-ne... total per a què?? I si voleu, fem una llei que diga "si un equip espanyol guanya una competició, esta, esta, i esta llei deixen de ser vàlides". Per mi perfecte. Però mentre això no passe, les lleis es compleixen cada dia...



...sobretot si jo tinc pràctiques al dia següent.

PD: A la cantant de La Oreja de Van Gogh: Bonita, deja ya de teñirte el pelo.
PD2: Al director d'este video: suicida't. Per favor.

2 Comentaris:

Blogger Daniel Monfort va dir...

Europa ha desperat del seu hivernatge i ha votat en massa a gent que se'n fot d'una cosa tant casposa com Eurosivisó. Gràcies Finlàndia!

22 de maig, 2006 15:34  
Blogger r6ym0nd va dir...

Sobre lo dels crits, clàxons i locures després de la final de la xampions :-P, avuí al arribar a Cs m'he trobat amb un montó de cotxes que he suposat que venien d'una boda (perquè el cotxe que l'encapçalava anava ataviat com a tal...), i a colló, la diferència entre això i la nit de la xampions no era tanta, alucinant: montons de cotxes pitant i gent traient el cos per les finestres pel centre de Cs a mitja vesprada... La penya ta mu mal...

27 de maig, 2006 20:03  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home