26 de maig 2006

Guapa??

Mentre sona la reedició del disc de La Casa Azul divago...

Parlava ahir abans d'anar a dormir amb M (els q teniu q saber qui es ja ho sabeu) i li deia "Bona nit, guapa"... Després pensava que no ho hauria d'haver dit. No em malinterpreteu, no és que M no siga guapa (que ho és i molt), però de veritat la forma que tenim de quedar bé és "m'agrada el teu físic"??
Vull dir, a mi m'agraden moltes més coses de la gent apart del seu físic... però és que si dius "bona nit lista" queda fatal... (i, una altra vegada, no és que M no siga lista, que ho és i molt) Per què? Pues suposo que perquè no estem acostumats, perquè venim d'una época en què era igual si una dona era lista o no, si era simpàtica, si tenia una conversa interessant era igual... Al més que podia aspirar era a ser mona, i si m'apures a saber fregar i cuinar.
En resum, que bé vivim ara... que eixa época s'ha acabat. Encara que, tot s'ha de dir, falta veure com eixirà la nova generació de dones que creuen que els valors de la dona han de ser els de la Cosmopolitan, revista per a dones insegures i per a Chandler. Eixes revistes que expliquen "cómo complacer a tu chico", "10 trucos para que se vuelva loco" i xorrades d'eixes... Són odioses per tres motius:
1. Perquè eixes revistes fan que es pense que les xiques pensen que les relacions sexuals són algo sense importància i que el que ha de fer una xica és "complacer a su chico", i cada vegada s'inicien abans en les relacions sexuals. I no sé jo si una xiqueta, als 15 anys (segons els estudis el sexe s'inicia entre els 15 i els 18 a les dones), està preparada per a entendre segons quines coses com ara la possibilitat d'embarassos, les MTS, etc... I clar, passa el que passa
2. Perquè ensenyen coses que només desconeixen les xiques que no tenen edat per aplicar-les... i que (no ens enganyem) tampoc són tan útils. Com si fora tan difícil tornar loco a un tio al llit...
3. Perquè totes estes revistes pseudofeministes han creat una imatge de l'home distorsionada... La reivindicació (legítima) de la que parlava abans, de que les dones són inteligents i tot això, s'ha fet fatal, s'ha fet a costa de crear una imatge de l'home simple, que només pensa en futbol, alcohol i sexe (en el sentit més ampli de "sexe")... i aquestes revistes fomenten esta imatge, resumida en la frase "tots els homes són iguals". I passa com amb tots els col·lectius putejats (ho sent per l'expressió, però les dones ho han sigut molt de temps), que ningú s'atreveix a parar-los els peus perquè és políticament incorrecte (algun dia parlarem de l'associació de víctimes del terrorisme, o mireu el comentari d'Enric sobre l'"orgullo gay" aci). Però ja n'hi ha prou. Els tios no som tots iguals.. en conec molts que són uns capullos... jo no sóc com ells!!!

Però m'estic allargant molt ja... en fin, açò ja s'acaba i l'amic Guille Milkyway segueix a lo seu... amb esta música és impossible ser optimista:

A tomar café, hablaremos de discos, de canciones
de Tommy James .... y de algún libro bonito
y luego a las diez estrenan una película de Woody Allen
podría ser el mejor día de mi vida,...
si tú estuvieras por mi lo sería ....


PD: M, perdona per ser usar-te de pretext per al post! No et queixaràs que no t'he deixat mal...

1 Comentaris:

Blogger r6ym0nd va dir...

mmm, pues M... arredéu...

Cert. Per cert, les revistes orientades a homes (les que escassament conec) també intenten fer pensar als homes que l'únic important són les xiques en la seua faceta sexual i poc més, els cotxes, el fútbol i les pel·lícules d'acció violenta...

26 de maig, 2006 13:12  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home