22 de novembre 2006

Tanques

Fent el repassonet diari al lector de feeds m'ha fet taaanta gràcia aquest post de The Dilbert Blog que he decidit traduir-lo:

Molts americans volen una tanca a la frontera amb mèxic per a mantindre fora als immigrants. Israel està construint una tanca per a mantindre fora als terroristes. Aràbia Saudí està pensant en construir una tanca per evitar que entres iraquis.

Què he de fer per invertir en tanques??

Em sembla que és només una qüestió de temps que algú faça la següent deducció:

  1. Iraq està ple de terroristes
  2. Els terroristes no tenen avió propi
  3. Els terroristes no són bons saltant parets.

No podem construir una tanca al voltant d'Irak i esperar que es converteixin en australians amb el temps? Podríem estar al principi de la millor operació trampa de la història, ara que hem enganyat astutament a la majoria dels terroristes per a congregar-los.

Si tots els paisos que s'enfronten al terrorisme ho deixaren tot i començaren a construir la tanca el més ràpid possible, tothom col·laborant, com a màxima prioritat, quant costaria construir la tanca? Sembla que la relació cost-benefici seria favorable comparat a deixar eixir algun dia a tots eixos terroristes.

Els iraquis parats podrien fer la major part de la feina. Això propulsaria l'economia. Llavors, després de que la guerra civil es resolga sola, el dictador iraqui que guanyara es carregaria al-Qaeda en més o menys una hora.

Vale, vale, no heu de donar-me totes les raons per les que aquest plan no funcionaria. Només el menciono per a que el pugueu comparar amb el que ixca del Baker Report que eixirà en uns dies. Estic intentant ser optimista, però tinc el pressentiment de que no serà molt millor que el plan de la tanca.

Scott Adams

En fin, genial...